Kontorindretning hos Optimize

Kontor-
indretning

Skab en varm og funktionel arbejdsplads

Et sted hvor mennesker trives

Din arbejdsplads skal være mere end bare et sted at arbejde – den skal være et sted, hvor mennesker trives. Jeg hjælper dig med at skabe kontorindretninger, der ikke kun ser fantastiske ud, men også opfylder dine og dine medarbejderes behov.

Jeg har skrevet en artikel, som handler om fremtiden kontormiljø og hvordan man bedst tilgodeser medarbejdernes behov. Læs artiklen her:

Jeg skaber rum til mennesker

Jeg, som din indretningsarkitekt, fokuserer på at skabe en varm atmosfære i dine kontorlokaler. Med en kombination af kreativ tænkning og en dyb forståelse for dine ønsker, kan jeg designe rum, der både er smukke og funktionelle.

Case: Optimize i Aabenraa

Et af mine seneste projekter var for Optimize i Aabenraa. Den nye indretning har ikke kun forbedret arbejdspladsens udseende, men også skabt et stærkere fællesskab blandt medarbejderne. Julie fra Optimize udtaler:

“Den nye indretning har givet et fællesskab og skabt grundlag for fælles snakke og en større tilknytning til arbejdspladsen i Optimize. Vi snakker tit om, hvor godt det er blevet. Tænk, hvis vi sad på et kontor, der bare var sort og hvidt.”

Læs hele kundecasen her.

Farveharmoni på kontoret

Lad os skabe dit drømmekontor

Er du klar til at give dine kontorlokaler et løft? Kontakt mig på telefon 26242143 for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe et smukt og funktionelt arbejdsmiljø, der passer til netop din virksomhed. Jeg ser frem til at høre fra dig!

DAMGAARD ID

Åbenråvej 14

DK-6000 Kolding

+45 26 24 21 43

rd@damgaard-id.dk

Cvr.nr. 33172982

damgaard-id.dk anvender cookies. Ved at fortsætte på denne side accepterer du brug af cookies.