Kundecase

Optimize

”Den nye indretning har givet en helhed, det ser lækkert ud. Vi sidder godt, vi har det godt.”

– Julie Rettig Petersen, indehaver af Optimize

En ny indretning, der understøtter identitet og harmoni i hverdagen

I en travl hverdag kan det være noget nær umuligt at finde overskud og overblik til at skabe en fuldendt indretning. Og det er ærgerligt. For indretning uden omtanke har indflydelse på medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde.
Kontor med atmosfære

Optimize er en bogholderi- og regnskabsrådgivningsvirksomhed i Aabenraa, som varetager digitalt bogholderi, regnskab, rådgivning, udvikling af virksomheder for mindre og mellemstore virksomheder. Men deres kontor, hvor en stor del af virksomhedens fem ansatte har deres daglige gang, mindede mest af alt om et klassisk revisorkontor – og det er de ikke, understreger Julie Rettig Petersen, partner i Optimize.

 

De har i mere end 12 år arbejdet med det økonomiske aspekt af at skabe sunde vilkår og skabe værdi for andre virksomheder. Men i den ligning er kontorindretningen blevet forsømt.

Indretning af kontor hos Optimize

Et kontor i sort-hvid fik en tiltrængt overhaling 

 

”Man skal jo starte et sted,” fortæller Julie og uddyber, at indretningen på kontoret hidtil har været resultatet af en nem og billig løsning. ”Jeg havde en masse blandet, det hele stod, som det umiddelbart blev stillet ind, upraktisk og koldt,” fortsætter hun og tilføjer, at selvom det har fungeret, så har det ikke været optimalt. Hverken i forhold til praktikken, til støjniveauet og til atmosfæren på kontoret.

 

Og så var der et stort problem: Det mindede alt for meget om det, Optimize ikke er: et klassisk revisorkontor.

 

”Jeg besluttede mig for, at der skulle gøres noget ved vores hverdag. Det skulle være mere varmt og indbydende at komme på arbejde,” fortæller Julie, der kontaktede Rikke Damgaard fra DAMGAARD ID.

 

 

Farvevalg, fælles beslutninger og professionel styring med DAMGAARD ID

At overlade processen med at optimere indretningen til en professionel har der ifølge Julie hele tiden været en mening med, for som hun påpeger: Hun er god med tal – ikke indretning.

 

Og selvom hun har overladt processen til DAMGAARD ID, har hun været glad for, at Optimize-medarbejderstaben har følt sig hørt og inddraget i den nye indretning. Hun fremhæver også Rikke Damgaards evne til at sætte sig ind i virksomhedens behov og herefter skabe den indretning, de havde brug for.


Den nye indretning har givet et fællesskab og skabt grundlag for fælles snakke og en større tilknytning til arbejdspladsen i Optimize: ”Vi snakker tit om, hvor godt det er blevet. Tænk, hvis vi sad på et kontor, der bare var sort og hvidt,” forklarer Julie.

 

For DAMGAARD ID fik implementeret praktiske, støjreducerende løsninger, harmoni i farvevalg og indretning, samt sunde vilkår for samarbejde og fællesskab – og en distance til det klassiske revisorkontor.

 

”Vi skulle have gjort det for længst, fordi det betyder så meget for medarbejderne og for mig, og nu er det, som om der er blevet sat to streger under, at vi ikke er et klassisk revisionskontor. Ingen rod, mapper, blå farver og bøgetræsmøbler,” slår hun fast.

Øget værdi i hverdagen med bedre indretning hos Optimize

Hos Optimize har processen med DAMGAARD ID ikke kun givet nye farver på væggene og bedre støjreducering. Det har givet bedre samarbejdsmuligheder og et andet grundlag for vigtige snakke.

 

De har blandt andet fået en fælles og synlig kalender, så de nu arbejder sammen i stedet for at arbejde med hver deres plan.

 

Julie fremhæver også en anden vigtig forandring: ”Før italesatte medarbejderne det ikke, hvis fx et telefonopkald forstyrrede, men det gør de nu. For nu har de fået en løsning, som er lige til at tage fat på, og derfor er det blevet ok at sige, når nogen forstyrrer,” forklarer hun og henviser til en støjreducerende tavle, som nemt kan flyttes rundt og skærme for støj.

 

Indretningen har derfor også budt på mere optimale måder at samarbejde på. Og så har det betydet et større fællesskab i teamet, en bedre harmoni på kontoret, og at identiteten nu ikke er noget, Optimize skal forklare, men bare åbne døren til.

Farveharmoni på kontoret
Mødepladser på Optimize kontor

DAMGAARD ID

Åbenråvej 14

DK-6000 Kolding

+45 26 24 21 43

rd@damgaard-id.dk

Cvr.nr. 33172982

damgaard-id.dk anvender cookies. Ved at fortsætte på denne side accepterer du brug af cookies.